Δικηγόρος αυτοκινητιστικών ατυχημάτων Στέφανος Ασλανίδης

Καλωσήρθατε στο καινούργιο, προσωπικό μου, ανεπίσημο blog sadlegal.blogspot.gr ! 

Ασλανίδης Στέφανος Δικηγόροι για αυτοκινητιστικά ατυχήματα

Ασκώ "μαχομένη" δικηγορία από το 1997. Στο δικηγορικό γραφείο μου χειριζόμαστε μεθοδικά, οργανωμένα και υπεύθυνα υποθέσεις αυτοκινητιστικών ατυχημάτων, εργατικών διαφορών, απαλλοτριώσεων, καθώς και ζητήματα καταναλωτή (με τράπεζες, εταιρίες κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, εμπορικές επιχειρήσεις κλπ), με τα οποία ασχολούμαστε απόλυτα εξειδικευμένα
Ποτέ δεν θεώρησα ότι η αποστολή του δικού μου δικηγορικού γραφείου και των ηλεκτρονικών προβολών μου στο διαδίκτυο θα ήταν να παρουσιάσω τον ένα και μοναδικό ειδικό δικηγόρο για αυτοκινητιστικά ατυχήματα, για εργατικά κλπ.Σκοπός των blog και του site μου δεν είναι να διαφημίσω τις (πραγματικές ή φανταστικές πώς να ξέρετε;;;) επιτυχίες μου ως δικηγόρος αυτοκινητιστικών ατυχημάτων. Νομίζω ότι υπάρχουν ήδη πολλά site και blog που διαφημίζουν τις "απίστευτες επιτυχίες" των υπέρ - ειδικών δικηγόρων για τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα, τα οποία θα καθιστούσαν περιττό άλλο ένα. Δεν θα διέθετα λοιπόν τον επαγγελματικό μου χρόνο για να οργανώσω ένα πανομοιότυπο blog που δεν θα χαρακτήριζε ένα δικηγόρο που σέβεται τον εαυτό του και δεν μπορεί να σπαταλά το χρόνο της επαγγελματικής του εργασίας.
Εγώ εδώ δημοσιεύω, επισημαίνω και αναλύω νομικά θέματα όπως εμφανίζονται ως τμήματα των δικαστικών αποφάσεων, τα οποία κρίνω ότι μπορεί να ενδιέφεραν ένα θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Εάν το θελήσετε, μπορούμε και να τα συζητήσουμε! Αρκεί να σχολιάσετε!!!
Μέσα από το blogger θέλω να σας δώσω μία πρώτη εικόνα για το ποιες και πόσες μπορεί να είναι οι αξιώσεις ενός θύματος αυτοκινητιστικού ατυχήματος και πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του δικηγόρου αυτοκινητιστικών ατυχημάτων στη διαδικασία αποζημίωσης.
Από το 1997 δικηγορώ καθαρά ως δικηγόρος ακροατηρίων ("μαχομένη" δικηγορία). Ήθελα και πιστεύω ότι πέτυχα στα χρόνια που πέρασαν να βοηθήσω τους πελάτες μου και και τους δυνητικά υποψήφιους πελάτες μου να βρουν τον (ει)ΔΙΚΟ τους δικηγόρο και να τον εμπιστευτούν.
Στην πορεία είτε δια του παρόντος blog είτε (το πιθανότερο) με άλλο blog θα παρουσιάσω αντίστοιχα ζητήματα εργατικών διαφορών, απαλλοτριώσεων και καταναλωτών όπως εμφανίζονται σε ενδιαφέρουσες δικαστικές αποφάσεις. Θα σας ενημερώσω!
Το blog μου είναι φιλόξενο! Είστε ευπρόσδεκτοι να σχολιάσετε, να ρωτήσετε ή και να συζητήσουμε είτε μέσω του blog είτε με απευθείας επικοινωνία ή και συνάντηση στο γραφείο μας. Εάν το προσωπικό μου blog προκαλέσει το ενδιαφέρον σας και επιθυμείτε να αναλύσουμε ή να συζητήσουμε περισσότερα νομικά ζητήματα περί αποζημίωσης από αυτοκινητιστικά ατυχήματα, σας προσκαλώ σε μία πιο τυπική και επίσημη επικοινωνία στο "επίσημο" site του δικηγορικού μου γραφείου http://www.sadlegal.net στο οποίο οδηγεί ο σύνδεσμος. Το site αυτό αποτελεί τη μία ηλεκτρονική όψη του sadlegal.

Η άλλη όψη βρίσκεται στο επίσημο blog του δικηγορικού μου γραφείου https://sadlegal.gr, στο οποίο μπορούμε να συζητούμε κάθε ζήτημα για το τροχαίο ατύχημα που σας απασχολεί.
Ας συστηθούμε:

Στοιχεία συντάκτη blog: Στέφανος Ασλανίδης του Δημητρίου Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω - Διεύθυνση γραφείου: Ιπποκράτους  10 - 12, Αθήνα, 6ος όροφος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108232179 - Για επείγουσες περιπτώσεις: 6932658881 Fax: 2108232556 - Mail: aslanidis.s@dsa.gr


Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ολική καταστροφή παλαιού αυτοκινήτου αξίας 1050€