Δικηγόρος αυτοκινητιστικών ατυχημάτων Στέφανος Ασλανίδης

Ασλανίδης Στέφανος Δικηγόροι για αυτοκινητιστικά ατυχήματα

Καλωσήρθατε στο προσωπικό μου blog sadlegal.blogspot.gr ! 

Ασκώ "μαχομένη" δικηγορία από το 1997. Στο δικηγορικό γραφείο μου χειριζόμαστε μεθοδικά, οργανωμένα και υπεύθυνα υποθέσεις αυτοκινητιστικών ατυχημάτων, εργατικών διαφορών, απαλλοτριώσεων, καθώς και ζητημάτων καταναλωτή (με τράπεζες, εταιρίες κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας, εμπορικές επιχειρήσεις κλπ), με τα οποία ασχολούμαστε απόλυτα εξειδικευμένα

Σκοπός των blog και του site μου δεν είναι να διαφημίσω τις (πραγματικές ή φανταστικές πώς να ξέρετε;;;) επιτυχίες μου ως δικηγόρου αυτοκινητιστικών ατυχημάτωνΠοτέ δεν θεώρησα ότι η αποστολή του δικού μου δικηγορικού γραφείου και των ηλεκτρονικών προβολών μου στο διαδίκτυο θα ήταν να παρουσιάσω τον ένα και μοναδικό ειδικό δικηγόρο για αυτοκινητιστικά ατυχήματα, για εργατικά κλπ. Νομίζω ότι υπάρχουν ήδη πολλά site και blog που διαφημίζουν τις "απίστευτες επιτυχίες" των υπέρ - ειδικών δικηγόρων για τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα, τα οποία θα καθιστούσαν περιττό άλλο ένα. Δεν θα διέθετα λοιπόν τον επαγγελματικό μου χρόνο για να οργανώσω ένα πανομοιότυπο blog που δεν θα χαρακτήριζε ένα δικηγόρο που σέβεται τον εαυτό του και δεν μπορεί να σπαταλά το χρόνο της επαγγελματικής του εργασίας.

Εγώ εδώ δημοσιεύω, επισημαίνω και αναλύω νομικά θέματα όπως εμφανίζονται ως τμήματα των δικαστικών αποφάσεων, τα οποία κρίνω ότι μπορεί να ενδιέφεραν ένα θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Μέσα από το blogger θέλω να σας δώσω μία πρώτη εικόνα για το ποιες και πόσες μπορεί να είναι οι αξιώσεις ενός θύματος αυτοκινητιστικού ατυχήματος και πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του δικηγόρου αυτοκινητιστικών ατυχημάτων στη διαδικασία αποζημίωσης.

Από το 1997 δικηγορώ καθαρά ως δικηγόρος ακροατηρίων ("μαχομένη" δικηγορία). Ήθελα και πιστεύω ότι πέτυχα στα χρόνια που πέρασαν να βοηθήσω τους πελάτες μου και και τους δυνητικά υποψήφιους πελάτες μου να βρουν τον (ει)ΔΙΚΟ τους δικηγόρο και να τον εμπιστευτούν.

Στην πορεία είτε δια του παρόντος blog είτε (το πιθανότερο) με άλλο blog θα παρουσιάσω αντίστοιχα ζητήματα εργατικών διαφορών, απαλλοτριώσεων και καταναλωτών όπως εμφανίζονται σε ενδιαφέρουσες δικαστικές αποφάσεις. Θα σας ενημερώσω!

Το blog μου είναι φιλόξενο! Είστε ευπρόσδεκτοι να σχολιάσετε, να ρωτήσετε ή και να συζητήσουμε είτε μέσω του blog είτε με απευθείας επικοινωνία ή και συνάντηση στο γραφείο μας. Εάν το προσωπικό μου blog προκαλέσει το ενδιαφέρον σας και επιθυμείτε να αναλύσουμε ή να συζητήσουμε περισσότερα, και ενδιαφέρεστε για πιο εξειδικευμένα νομικά ζητήματα αποζημίωσης από αυτοκινητιστικά ατυχήματα, σας προσκαλώ να επισκεφτείτε το "επίσημο" site του δικηγορικού μου γραφείου sadlegal.net στο οποίο οδηγεί ο σύνδεσμος. 

Το site αυτό αποτελεί τη μία ηλεκτρονική όψη του sadlegal. Η άλλη όψη βρίσκεται στο επίσημο blog του δικηγορικού μου γραφείου sadlegal.gr , στο οποίο συζητούμε κάθε ζήτημα για το τροχαίο ατύχημα που σας απασχολεί. Ας συστηθούμε:

Είμαι ο συντάκτης του blog Στέφανος Ασλανίδης του Δημητρίου. Είμαι Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω. Η διεύθυνση του γραφείου μου βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους  10 - 12, στην Αθήνα, στον 1ο όροφο. 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108232179 - Για επείγουσες περιπτώσεις: 6932658881 Fax: 2108232556 - Mail: aslanidis.s@dsa.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ